diumenge, 17 de març del 2013

                                    II RANKING INFANTIL I CADET DE LA TEMPORADA








Aquest cap de setmana s´ha celebrat al Pavello del GEIEG de Girona el II Ranking infantil i cadet de la temporada amb la participacio de dos judoques infantils i tres cadets del judo vilafranca.

En la categoria infantil de - 55 kg Albert Camp obté una meritoria tercera plaça despres de perdre el passe a la final amb Daniel Ortega del Tomodachi del Masnou per una amonestació.
El Joel Fernandez per la seva part perd el primer combat en la mateixa categoria de pes i no te opcio de repesca.

En la categoria cadet de - 73 kg Brian Torres obte també una meritoria medalla de bronze, després de fer una competició impecable , cau en semifinals davant Edgar Iglesias de La Salle Horta , per un petit error i el combat de repesca el guanya sense donar cap opcio a Pau Ferrer del Lluria de barcelona.

En aquesta mateixa categoria Nuria Camp i laia Valls en el pes de - 57 kg, no poden superar els seus combats respectius i queden fora de la competició.

Proxima sortida el proper 6 d¨Abril a Villaviciosa de Odon ( Madrid ) per disputar el Campionat d´Espanya junior amb la participació representant a Catalunya de Miriam Pané en la categoria de - 63 Kg.