diumenge, 24 de febrer del 2013


CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR






Aquest cap de setmana s´ha celebrat a les Instalacions de llars Mundet de Barcelona el Campionat de Catalunya Junior.
Pert part del Judo Vilafranca han participat Miriam Pané en la categoria de - 63kg, quedant primera i per tant Campiona de Catalunya, Miriam va guanyar quedar primera de la seva lligueta, a semifinals es va trobar a Ariadna Barjuan del Judo Pineda i a la final a Monica Español del Judo lluria, Miriam queda aixi per quart any consecutiu Canpiona de Catalunya sense donar cap opcio a les seves rivals.
En la categoria de -60 kg Gerard Valls obte una meritoria segona plaça , quedant aixi sub-Campio de Catalunya , guanyant en primera ronda a Quim Escoda del Judo Lluria, en quarts de finals a Toni Torra del Esport7 de Manresa, en semifinals a Marc Castellà de Judo Priorat-Tortosa i cedeix a la final amb Alejandro Cabello del Vital Esport de Tarrgona.
En la categoria de - 73 kg el cadet Brian Torres comença guanyant les seves eliminatories fins arrivar a quarts on cau davant el Campio de la categoria Jesus Fuentes del Vital Esport de Tarragona , i en el combat de repesc no pot amb Ivan Buendia del Judo la Llagosta.
I en categoria femenina de - 57 la cadet Laia Valls perd el primer combat contra Miriam Rosado , i no pot superar el combat de repesca.

FELICITATS A TOTS PER LA VOSTRA BONA ACTUACIO!!!!!!!!!! I ara a continuar treballant com ho esteu fent.